موسیقی های با عبارت های تأکیدی پنهان – موسیقی های امواج مغزی
- چهارشنبه, ۵ مهر ۱۳۹۶، ۰۲:۱۰ ق.ظ
- ۱۷ نظر
نویسنده : نادر گنجی
قطعاً در دوران کودکی یا حتی بزرگسالی برایتان پیش آمده است که کلمه یا جملهء کوتاهی را شنیده باشید و برای شما جلب توجه کرده باشد ، بعد در زمان ها و مکان های دیگر آن کلمه یا جمله را ناخودآگاه به زبان آورده باشید و حتی بعد از مدتی به تکیه کلام شما تبدیل شده باشد . علت آن ؛ زیاد شنیدن ، جذاب بودن ، مهم بودن یا خصیصه دیگری مربوط به آن کلمه یا جمله می باشد که باعث شده در ناخودآگاه شما نفوذ کند و بدون اراده آن را در جاهای مختلف بیان کنید .
همین امر
در مورد آگاهی به این که یک عبارت تأکیدی به ناخودآگاه وارد شده و بر آن تأثیر
گذاشته یا نه صادق است . اگر در موقعیت های مختلف خودبخود عبارت ها به ذهن آگاه
شما خطور کرد و یا آنها را به زبان آوردید ، یعنی در مسیر درست برنامه ریزی ذهن
ناخودآگاه قدم برداشته اید و توانسته اید به ناخودآگاه خود دسترسی پیدا کنید . و
شرط رخ دادن آن ، تکرار بسیار عبارت های تأکیدی است . به عنوان مثال اگر شما روی
عبارت تأکیدی « من از اعتماد به نفس بالایی برخوردار هستم » کار می کنید و در
موقعیتی قرار گرفتید که باید مطلبی را در جمع بیان کنید و ناخودآگاه عبارت تأکیدی
خود را به ذهن آوردید و باعث شد قوت قلب پیدا کنید و آسوده تر به صحبت بپردازید
یعنی ناخودآگاه شما این را قبول کرده که شما انسان با اعتماد به نفسی هستید و مسیر
بروز این موضوع را برای شما هموار می کند .
اما از
آنجایی که همیشه افکار متعددی در مغز به وجود می آید و ذهن بازیگوش هر لحظه به
هزاران جا سرک می کشد ، تمرکز دائم روی عبارت ها بسیار سخت است و به تمرین و آگاهی
زیادی نیاز دارد . روش کارسازی که در این شرایط و اوضاع و احوال پاسخ گو و
تأثیرگذار می باشد ، ضبط نمودن عبارت های تأکیدی برای یکبار و گوش دادن به آنها در
هر زمان و مکان می باشد . خوشبختانه با تکنولوژی های مختلفی که در این دوره وجود
دارد به راحتی این کار امکان پذیر است . این روش بسیار کارساز و مؤثر است ، تکرار
شدن عبارت های تأکیدی ضبط شده در گوش – چه به آنها توجه
داشته باشیم یا نه – در موقعیت های مختلف از قبیل رانندگی ،
انجام کار خانه ، آشپزی ، پیاده روی ، قبل و در حین خواب و در هر مکان و شرایط
دیگری که امکان آن وجود داشته باشد ، مسلسل وار عبارت های تأکیدی را به ناخودآگاه
ارسال می کند و به آرامی در آن رسوخ می کند .
پیام های پنهان ( عبارت های تأکیدی پنهان )
معمولاً تکرار یک کار باعث دل زدگی می شود و تکرار کردن و یا شنیدن عبارت های تأکیدی هم خیلی از این امر مستثنی نیست . هر چند چون این تکرار هدفمند می باشد و نتیجه و آخر آن از اهمیت بالایی برخوردار است و تکرار عبارت ها خیلی زود اثر خود را نشان می دهند به ندرت حالت دلسردی به وجود می آید .
در این
شرایط تکنولوژی پیام های پنهان ( subliminal
messages ) روش بسیار خوبی است .
تبلیغی پنهان از یک نوشیدنی و مارک اپل
اساس کار این تکنولوژی به این صورت است که عبارت های تأکیدی ضبط شده ، به یک موسیقی ملایم و آرام بخش اضافه می گردد ، بعد اوج بخش شدن عبارت های تأکیدی به اندازه ای پایین آورده می شود که گوش و ذهن آگاه قادر به شنیدن آنها نباشد یا بسیار خفیف و نامفهوم به گوش برسد ، اما موسیقی در سطح بالاتری پخش می شود به طوری که گوش فقط موسیقی را می شنود در حالی که عبارت های تأکیدی پشت سر هم به ناخودآگاه مخابره می شوند .
مزیت
بسیار عالی این روش این است که با این کار ذهن آگاه منتقد به پیام ها و عبارت ها
دسترسی ندارد و در نتیجه هیچ گونه ای مخالفتی در هنگام گوش دادن به عبارت ها به
وجود نمی آید و پیام ها مستقیماً به ناخودآگاه ارسال می شوند . ناخودآگاه نیز
منفعل می باشد و کاری به درستی و کارا بودن جملات و عبارت ها ندارد و فقط بر اساس
تکرار و احساس عمل می کند ، این امر باعث تسریع برنامه ریزی مجدد ذهن ناخودآگاه می
شود ، آنگونه که ما می خواهیم و می دانیم به نفع ماست .
امواج مغزی و تأثیر آنها در کارآیی مغز و ذهن
در بدن و مغز انسان تعداد بسیار زیادی سلول های عصبی به نام نورون وجود دارد و از طریق این نورون ها ارتباط بین مغز و قسمت های مختلف بدن برقرار می شود و این ارتباط به وسیله پیام های عصبی صورت می گیرد .
هر سلول
بدن دارای نورون می باشد و پیام عصبی در داخل آن به صورت یک جریان الکتریکی به
وجود می آید و با انتقال آن بین دو سلول به صورت شیمیایی صورت می گیرد . فعالیت
الکتریکی نورون ها در داخل مغز در سطح جمجمه قابل تشخیص و ثبت می باشد و که به این
سلسله فعالیت های الکتریکی امواج مغزی گفته می شود .
امواج مغزی بر اساس فرکانس و بسامد آنها در 6 گروه دسته بندی می شوند . همه این امواج در تمام اوقات وجود دارند ، اما در شرایط مختلف یک نوع موج خاص بر بقیه غالب می باشد . این 6 نوع امواج مغزی با توجه به اندازه فرکانس آنها عبارتند از :
1 – امواج دلتا با محدوده فرکانسی 5/0 تا 3 هرتز
2 – امواج تتا با محدوده فرکانسی 4 تا 7 هرتز
3 – امواج آلفا با محدوده فرکانسی 8 تا 12 هرتز
4 – امواج SMR با محدوده فرکانسی 12 تا 15 هرتز
5 – امواج بتا با محدوده فرکانسی 14 تا 37 هرتز
6 – امواج
گاما با محدوده فرکانسی 38 هرتز به بالا
اجازه دهید قبل از ادامه بحث و توضیح هر کدام از این دسته امواج با مثالی منظور از فرکانس و هرتز را روشن کنیم .
فرض کنید
یک سر طناب بلندی را به دیواری محکم کرده اید و سر دیگر آن را در دست دارید و طناب
را طوری کشیده نگاه داشته اید که طناب افقی و موازی سطح زمین است . اکثراً این کار
را در زمان کودکی و با شیلنگ متصل به شیر آب انجام داده ایم . اکنون سر طناب را که
در دست گرفته اید ، در راستای عمود بر زمین به سرعت بالا و پایین کنید و به این
کار ادامه دهید . حرکت بالا و پایین دست روی یک خط راست باعث انتقال انرژی به طناب
و ذرات آن می شود و در طناب یک شکل سینوسی ایجاد و در طول آن شروع به حرکت می کند
. شکل حاصل نمونه ای از یک موج می باشد .
گفتیم حرکت دست باید سریع و به تندی باشد . فرکانس موج حاصل در طناب برابر تعداد کامل بالا و پایین شدن دست ما ( که منبع موج است ) در سر طناب می باشد . مثلاً اگر فرض کنیم در یک ثانیه 5 بار رفت و برگشت کامل دست در سر طناب انجام شده باشد ، فرکانس موج به وجود آمده در طناب 5 هرتز می باشد . کلمه هرتز واحد اندازه گیری فرکانس می باشد که به افتخار هاینریش رودلف هرتز دانشمند آلمانی که وجود امواج الکترومغناطیس را ثابت کرد نامگذاری شده است .
پس الان می دانیم وقتی که می گوییم فرکانس یک موج مغزی از نوع آلفا 10 هرتز می باشد یعنی موج مغزی به وجود آمده در سلول مغز در هر ثانیه 10 نوسان کامل انجام می دهد .
هر چه موجی سریع تر باشد فرکانس بیشتری دارد . پس امواج مغزی دلتا در هنگام تولید و انتشار کمترین سرعت و امواج مغزی گاما سریع ترین سرعت را دارند .
انواع امواج مغزی را برحسب ترتیب فرکانسی از بیشترین به کمترین مورد بررسی قرار می دهیم . هر چه مغز و ذهن در آرامش بیشتری باشد ، امواج آهسته تری را تولید می کند .
امواج گاما (HZ 38 به بالا ) : این امواج تا 100 هرتز هم ثبت شده اند . در مغزها و ذهن های با قدرت درک و یادگیری بالا ، پردازش اطلاعات عالی ، حافظه قوی ، یکپارچگی حواس و ... و در کل در ذهن نخبه ها بیشتر تولید می شود . در موقع خواب و دیدن رؤیا هم وجود دارند . این موج باعث تقویت کارآیی مغز می شود و اطلاعات دریافتی از قسمت های مختلف بدن را یکپارچه می کند .
امواج بتا ( HZ 37 - 14 ) : در حالت بیداری و هوشیاری انسان و فعالیت های روزمره از قبیل سخن گفتن تفکر انتزاعی ، بررسی و تمرکز روی مسائل و مشکلات ، هیجانات ، محاسبات ریاضی و هر آنچه نیاز به توجه دارد ، امواج مغزی غالب از نوع بتا می باشند. موسیقی های تند و رقص گونه باعث تولید این نوع امواج در مغز می شود . . در حالت طبیعی و بیداری کامل فرکانس امواج غالب 20 هرتز می باشد .
امواج SMR (HZ 15 – 12 ) : این امواج در همه افراد و همیشه با شدت متفاوت در حال تولید و انتشار می باشند . تولید این دسته امواج باعث استحکام ذهن و بدن می شود . بین فرد و محیط هماهنگی ایجاد می کند . حرکات بدن را تنظیم می کند و به شخص در به خواب رفتن کمک می کند .
امواج آلفا ( HZ 12 - 8 ) : هنگامی که شخص بیدار است اما چشمها بسته باشد و آرامش در بدن و ذهن برقرار باشد ، امواج مغزی ساطع شده از نوع آلفا می باشند . همچنین در هنگام تفریح و لذت بردن از محیط یا هر موضوع خاص باز هم امواج آلفا بیشتری از مغز منتشر می شود .
امواج آلفا ، امواجی هستند که بیشترین توجه را به خود اختصاص داده اند . آگاهی داشتن به مکان ها و زمان هایی که این امواج بروز می یابند و استفاده بردن از این وضعیت باعث افزایش عملکرد ذهن و بدن و یکپارچگی آنها ، کاهش استرس و اضطراب ، تفکر مثبت و حتی شهود می گردد . در مدیتیشن و هیپنوتیزم اکثراً ذهن در حالت آلفا قرار دارد .
به طور کلی و خلاصه این که در حالت ذهنی آلفا می توان به توانایی های بالای ذهن که در حالت عادی قابل دسترس نیستند ، دسترسی پیدا کرد .
با استفاده از موسیقی های خاص می توان حالت تولید و انتشار امواج آلفا را به وجود آورد و به کنکاش در دنیای متافیزیک پرداخت .
امواج تتا ( HZ 7 - 4 ) : این امواج در لحظه های قبل از به خواب رفتن تولید می شوند . چُرت های کوتاه و انرژی بخش در محدوده تتا رخ می دهند . در این زمان ذهن در حالت یادگیری عالی ، پذیرندگی زیاد قرار دارد . در مدیتیشن با تمرین و تمرکز زیاد می توان به این سطح امواج رسید . در هیپنوتیزم های عمیق برای دسترسی به خاطرات قدیمی امواج ذهن تا این حد پایین آورده می شوند .
موسیقی های در سطح تتا خیلی آرام هستند و با سرعت خیلی پایین اجرا می شوند .
امواج دلتا ( HZ 3 - 5/0 ) : همانطور که گفتیم آهسته ترین موج مغزی می باشد . این امواج در کودکان و نوزادان وجود دارد و با بالا رفتن سن تولید آن کاهش می یابد طوری که در بزرگسالی صرفاً در هنگام خواب عمیق ( بدون رؤیا ) تولید می شود . نقش امواج دلتا در فعالیت های غیرارادی بدن از قبیل هضم غذا ، تنظیم ضربان قلب ، ترشح هورمون رشد و ترمیم بافت بدن می باشد .
موسیقی های امواج مغزی آلفا و تتا و استفاده از آنها در جذب خواسته ها
این موسیقی ها حتما باید با هدفون گوش داده شوند . این نوع موسیقی ها ، اصواتی را تولید می کنند که فرکانس معادل آنها در حد امواج مغزی آلفا یا تتا می باشد . اساس ساخت یک موسیقی امواج مغزی آلفا به این صورت است که همزمان دو نوع صوت متفاوت با فرکانس های مختلف مثلا 300 هرتز را به گوش راست و 310 هرتز را به گوش چپ ارسال می کنند و احساس مغز از این دو فرکانس متفاوت برایند آنها یعنی 10 هرتز می باشد که در دسته آلفا قرار دارد . در نتیجه گوش دادن به این موسیقی ها ذهن را به حالت آلفا یا تتا می برد .
با استفاده از این موسیقی ها ، در عین این که ذهن و بدن در حالت آرامش و ریلکس قرار می گیرند ، حالت تلقین پذیری ذهن بسیار زیاد می شود . پس می توان با بیان عبارت های تأکیدی در هنگام شنیدن این موسیقی ها ، بسیار راحت تر پیام آنها را به گوش ذهن ناخودآگاه رساند .
و اما کلام آخر : کانال خودتأکیدی ( self-affirmation ) افتخار دارد برای اولین بار در ایران پکیج عبارت های تأکیدی شخصی را تولید و به صاحب عبارت ها تقدیم نماید .
بعد از ضبط عبارت های تأکیدی توسط شما و ارسال آن به ادمین کانال ، ویرایش و افکت گذاری روی عبارت های تأکیدی انجام می گیرد و بعد از تلفیق آن با موسیقی ، سه فایل صوتی به شرح زیر آماده و برای شما ارسال می شود :
1 – فایل صوتی عبارت های تأکیدی همراه با موسیقی آرامش بخش
2 – فایل صوتی پیام پنهان عبارت های تأکیدی همراه با موسیقی آرامش بخش
3 – فایل صوتی پیام پنهان عبارت های تأکیدی همراه با موسیقی امواج مغزی آلفا یا تتا
برای
آشنایی بیشتر ، توضیحات کامل و شنیدن فایل های نمونه به کانال ما در تلگرام
بپیوندید :
https://t.me/selfaffirmation1/26
- ۹۶/۰۷/۰۵